Zo bouw je het datacenter van de toekomst


Big data, het internet of things, mobiliteit en de behoefte om technologie als een dienst af te nemen zijn geen IT-trends, maar business trends: de business neemt het initiatief en eist van IT dat het deze trends ondersteunt Daarmee zijn de tijden voorbij dat IT bepaalt over welke technologieën de business beschikt.

Deze omwenteling heeft een grote invloed op het datacenter. De server-‚ opslag- en netwerkcapaciteit in het datacenter moet snel kunnen inspelen op de businessbehoeftes van zowel vandaag als morgen. Het volstaat daarom niet om deze als afzonderlijke componenten te beheren, ze moeten als één geheel samenwerken en staan daarbij in dienst van de business.

Deze webcast gaat in op de zakelijke trends die deze ontwikkelingen stuwen en de praktische gevolgen daarvan op niet alleen het datacenter maar ook het dagelijkse werk van de CIO en IT manager. De sprekers schetsen een beeld van het datacenter van de toekomst en geven praktische tips waarmee CIOs en IT-managers direct aan de slag kunnen om hun datacenter hierop voor te bereiden.
inschrijven
Persoonlijke informatie

Man Vrouw

Zakelijke informatie

ICT Niet ICT


Intel and the Intel logo are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.